Bilka

BILKA, liderul pieței de acoperișuri din România

BILKA, liderul pieței de acoperișuri din România

BILKA, liderul pieței de acoperișuri, este o companie specializată în producția de sisteme complete pentru acoperișuri, țiglă metalică, sistem pluvial și accesorii pentru acoperiș, pentru construcții rezidențiale, dar și table cutate pentru construcții industriale.

Fabrica BILKA este situată în Brașov și a fost înființată în 2007. În prezent, halele de producție și depozitare acoperă o suprafață de 140.000 mp, ajungând să fie cea mai mare fabrică de sisteme pentru acoperiș din Europa de est.

Performanțele BILKA se datorează atenției acordate dezvoltării serviciilor și produselor și faptului că personalul și sistemul automatizat lucrează în simbioză pentru garantarea continuă și omogenă a unui produs de calitate.

Client

Bilka

Profil

Business

Servicii

UI/UX, web branding și coding

Ce am făcut?

Ce am făcut?

Brief-ul venit din partea clientului a pornit de la ideea dezvoltării unui website care să poată sta la baza unei comunicări cât mai simple atât cu clienții finali, cât și cu partenerii de business.

Cum se rezumă asta vizual? În primul rând, împărțirea chiar din header a tipurilor de proiecte: rezidențial și industrial, pentru ca mai apoi fiecare tip de utilizator să parcurgă pașii necesari în alegerea tipului de acoperiș dorit.

Mai departe, în funcție de tipul ales, utilizatorul poate vizualiza atât avantajele pe care acesta le are, cât și forma sau culoarea dorită.

Provocarea

Provocarea pe care am avut-o a fost pe de o parte să îmbinăm armonios un nivel destul de ridicat de informații, iar pe de altă parte de a o face unitar - pe oricare pagină s-ar afla utilizatorul, acesta trebuie să își dea seama ușor că este pe website-ul Bilka.

Soluția

Folosirea unei palete cromatice predominant formată din roșu, negru și alb, dar și utilizarea unui Google font destul de des întâlnit și de recunoscut au stat la baza construcției unitare a website-ului. În final, pe lângă fotografiile și simulările prezente, paginile rămân soluția completă a unui sales kit de succes.

Go mobile or go home.

Go mobile or go home.

Desigur, crearea unui website responsive nu era suficientă pentru prezența acestui brand și pe dispozitivele mobile. Soluția găsită a fost afișarea de tip reactive - cu alte cuvinte, afișarea selectivă și redesenată a conținutului în funcție de ierarhia pe care acesta o are pe desktop.

Proiecte in-house

decatoduba.ro

Decât o Dubă

O platformă mobilă retro pe care o poți adapta oricum, în funcție de eveniment, proiect sau situație. Fie că vrei un street food truck, un pupitru neconvențional, un pop-up bar chic sau orice altceva, închiriază și personalizează Decât o Dubă să îți reprezinte brand-ul cu stil.

Ai un proiect interesant?

office@grindesign.ro

Ai un proiect interesant?

Birou de creație specializat în comunicare digitală, dezvoltare de brand și community management.