BMF Group

Soluții FM inteligente și integrate

Soluții FM inteligente și integrate

Încă de la înființarea companiei noastre, ne-am concentrat pe dezvoltarea unor relații puternice cu clienții noștri și pe angajarea celor mai buni specialiști de pe piață. Ne mândrim cu faptul că suntem un ghișeu unic pentru orice tip de proprietate. Acest lucru ne-a permis să dublăm anual portofoliul clienților noștri și mp deserviți. Pentru a continua să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, investim continuu în formarea și dezvoltarea echipei noastre.

Personalizarea serviciilor pentru fiecare client și flexibilitatea de care am dat dovadă a fost un alt atu al nostru. Cu o resursă umană calificată și înscrisă în companie, am reușit să oferim pachete de servicii de calitate cu costuri optime.

Departamentul de proiectare și construcție al BMF GRUP oferă servicii profesionale de proiectare și construcție și este pregătit să satisfacă orice solicitare a clientului. Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a dezvolta soluții care să le îndeplinească obiectivele.

Client

BMF Group

Profil

Business

Servicii

Community management

Reel, story - on it!

Reel, story - on it!

Comunicarea activă a presupus un plan de postări bine conturat. Respectarea acestuia a fost unul dintre punctele forte pe care ne-am bazat, dar și buffer-ul pentru postări urgente, inevitabile într-un domeniu mereu dinamic.

Proiecte in-house

decatoduba.ro

Decât o Dubă

O platformă mobilă retro pe care o poți adapta oricum, în funcție de eveniment, proiect sau situație. Fie că vrei un street food truck, un pupitru neconvențional, un pop-up bar chic sau orice altceva, închiriază și personalizează Decât o Dubă să îți reprezinte brand-ul cu stil.

Ai un proiect interesant?

office@grindesign.ro

Ai un proiect interesant?

Birou de creație specializat în comunicare digitală, dezvoltare de brand și community management.