The Butcher's Cuisine - Măcelărie Premium

Pasiune, măiestrie și devotament

Pasiune, măiestrie și devotament

Acestea sunt valorile care stau la baza conceptului nostru. Experiența și gustul inedit regăsit în produsele din restaurantele fine dining.

Avem o vastă experiență în ceea ce privește arta maturării uscate a cărnii de vită (Dry Aging), proces ce are la bază o serie de factori extrem de importanți pentru ca în final să rezulte o carne cu gust rafinat.

Alegem să colaborăm doar cu fermieri și companii care împărtășesc aceleași principii ca și noi: animale tinere crescute și hrănite cu grijă și atenție, într-un mediu cât mai natural.

Client

Butcher's Cuisine

Profil

Business

Servicii

Paletă cromatică, fonturi, moodboard, signalistică, stationery, building branding, webdesign, community management

Ce am făcut noi?

Ce am făcut noi?

Brief-ul inițial a venit chiar înainte de deschiderea magazinului fizic în Brașov. Totul a început de la logo-ul existent, după care am trecut mai departe la clarificarea liniei vizuale și la împărțirea ei în funcție de materialele necesare.

În print am început cu exteriorul unde am ales un branding discret de fațadă, urmând să mergem către interior unde am definitivat etichetele de produs, poze de mood și modele de rețete pentru preparatele oferite la vânzare.

În online am avut direcția unui website de prezentare simplu, aerisit, îndreptat mai degrabă spre un catalog/moodboard, nefiind cazul unui e-shop. Mai departe, odată ce website-ul a fost definitivat, ne-am îndreptat către community management.

Declinări

Cromatică predominant închisă, ideală pentru a scoate în evidență preparatele pe care clientul le are la vânzare - fonturi statement și texte descriptive scurte.

Digital

Website de prezentare cu accent pe pozele de prezentare, avantajele alegerii înțelepte ale unor preparate de soi. Și da, am preferat să lucrăm la acest proiect când nu ne era foame...

Reel, story - on it!

Reel, story - on it!

Comunicarea activă a presupus un plan de postări bine conturat. Respectarea acestuia a fost unul dintre punctele forte pe care ne-am bazat, dar și buffer-ul pentru postări urgente, inevitabile într-un domeniu mereu dinamic.

Proiecte in-house

decatoduba.ro

Decât o Dubă

O platformă mobilă retro pe care o poți adapta oricum, în funcție de eveniment, proiect sau situație. Fie că vrei un street food truck, un pupitru neconvențional, un pop-up bar chic sau orice altceva, închiriază și personalizează Decât o Dubă să îți reprezinte brand-ul cu stil.

Ai un proiect interesant?

office@grindesign.ro

Ai un proiect interesant?

Birou de creație specializat în comunicare digitală, dezvoltare de brand și community management.