Coresi Shopping Resort

Campanie CSR - Coresi Reciclează

Campanie CSR - Coresi Reciclează

Campania a avut la bază conștientizarea reciclării materialelor și s-a derulat în școlile din Brașov - folosirea materialelor reciclabile și construirea unei machete a orașului viitorului.

Copiii vor trebui să realizeze o machetă a orașului viitorului, așa cum îl văd ei, din materiale reciclate și/sau reciclabile. Se pot înscrie elevii claselor 0-4 de la școlile din județul Brașov, iar cel mai votat proiect în Coresi app va fi premiat cu o sponsorizare în valoare de 2.000 de euro și cu amenajarea unui loc de relaxare și educație ecologică în cadrul școlii în care învață. Pozele tuturor machetelor realizate și înscrise în concurs vor fi făcute public în Coresi App, iar publicul va vota cel mai frumos proiect.

Perioada de desfășurare 27 februarie 2023 – 31 martie 2023

Client

Coresi Shopping Resort

Profil

CSR

Servicii

KV campanie, declinări online și offline

Verdele mereu a prins

Verdele mereu a prins

Campania de reciclare a fost o continuare a campaniei umbrelă "Verdele mereu a prins", campanie desfășurată în 2022 cu același scop, și anume de a transmite comunității brașovene și nu numai, responsabilitatea de a sorta deșeurile reciclabile de cele nereciclabile.

Dacă în primă etapă „Verdele mereu a prins” s-a desfășurat în centrul comercial și în Cartier Coresi, „Coresi reciclează” a mers cu un pas mai departe și a implicat activ comunitatea.

Declinări

Pe lângă Key Visual, brief-ul a solicitat declinarea acestuia pe toate etapele comunicării: teaser, launch și post-launch. De la vizualuri în mall, până la comunicări digitale, dar și informații livrate direct în școli - toate acestea în final încheind campania într-un mod coerent și facil comunității.

Proiecte in-house

decatoduba.ro

Decât o Dubă

O platformă mobilă retro pe care o poți adapta oricum, în funcție de eveniment, proiect sau situație. Fie că vrei un street food truck, un pupitru neconvențional, un pop-up bar chic sau orice altceva, închiriază și personalizează Decât o Dubă să îți reprezinte brand-ul cu stil.

Ai un proiect interesant?

office@grindesign.ro

Ai un proiect interesant?

Birou de creație specializat în comunicare digitală, dezvoltare de brand și community management.