Shopping Resort

Regenerare urbană și dezvoltare durabilă

Regenerare urbană și dezvoltare durabilă

Noua identitate online a Coresi Shopping Resort a fost lansată pe 25 iunie 2020. Aceasta vine la pachet cu un refresh vizual, punându-se accentul pe un tip de display mai aerist, dar în același timp funcțional.

Design-ul în sine este unul simplu, fresh, cu o cromatică specifică brand-ului (galben, portocaliu, verde, fuxia și magenta) astfel încât userii să perceapă această transformare ca fiind una naturală și nu una forțată.

Radio-ul live, video livestream-ul, harta interactivă și adaptarea întregului website pentru device-urile mai mici sunt doar câteva dintre îmbunătățirile aduse acestui refresh.

Client

Coresi Shopping Resort

Profil

Retail

Servicii

webdesign, coding, debugging, lansare

Challenge-ul

Challenge-ul

Website-ul anterior nu mai corespundea cu cerințele actuale - actualizare simplă conținut, adăugare conținut foto/video/live stream.

Mai mult decât atât, s-a optat și pentru un pachet de găzduire care să permită fluxul tot mai mare de informații care trebuie procesate.

Soluția

Am optat pentru un design aerisit, ușor de navigat și cât mai facil pentru utilizator. Paleta cromatică a fost inspirată din identitatea de brand, alegerea fonturilor a fost în sarcina noastră, la fel și content deployment-ul. În final, proiectul a decurs conform așteptărilor, iar livrarea acestuia a fost în termenul stabilit.

Aspecte cheie

Scheletul pe care a fost construit acest website s-a bazat pe flexibilitate în dezvoltările viitoare (atât din punct de vedere funcționalități, cât și design).

Mentenanță web

Mentenanță web

Odată îndeplinite toate condițiile de mai sus, mentenanța web devine mult mai ușoară și lasă timp pentru dezvoltarea unor funcționalități noi, corelate cu feedback-ul primit din partea vizitatorilor.

Proiecte in-house

decatoduba.ro

Decât o Dubă

O platformă mobilă retro pe care o poți adapta oricum, în funcție de eveniment, proiect sau situație. Fie că vrei un street food truck, un pupitru neconvențional, un pop-up bar chic sau orice altceva, închiriază și personalizează Decât o Dubă să îți reprezinte brand-ul cu stil.

Ai un proiect interesant?

office@grindesign.ro

Ai un proiect interesant?

Birou de creație specializat în comunicare digitală, dezvoltare de brand și community management.