Eren Grup

Lead, not follow.

Lead, not follow.

EREN înseamnă un grup de companii cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor și un portofoliu de peste 400 de proiecte și clienți în aproape toată țara.

Am început să construim în România în 2005, iar din 2009 executăm în calitate de Antreprenor General lucrări complexe, de mare anvergură și de orice tip – civile, industriale, comerciale, agricole, de energie verde sau speciale.

În anul 2017 am intrat în topul celor mai puternice 100 de companii din Brașov, iar în 2018 am urcat pe locul 49 în Topul Național 100 Antreprenori Generali în Construcții (sursa IBC Focus)!

Client

Eren Grup

Business

Business

Servicii

Signalistică, stationery, building branding, webdesign, community management

Ce am făcut?

Ce am făcut?

Identitatea fiind deja creată, alături de regulile ei de utilizare, task-ul primit a fost de a oferi o consultanță de brand mai departe, în special în redesenarea unor materiale recurente.

Mai mult, pe baza feedback-ului primit, dar și mai mult, pe baza lipsei de actualitate și a unei utilizări greoaie în back-office, am fost delegați să reconstruim website-ul existent.

Ce a însemnat asta? Utilizarea tuturor regulilor ale identității actuale într-un context modern, adaptat brief-ului primit.

Declinări

De la materiale printate în locațiile unde lucrările de amenajare erau în desfășurare până la prezentări ale companiei pentru clienții noi, dar și materiale de uz cotidian în cadrul tuturor departamentelor

Digital

Comunicare web axată predominant pe portofoliul și implicit experiența companiei în domeniul construcțiilor - în plus, crearea unui fir logic pe care utilizatorii să îl urmeze în navigarea pe acesta.

Reel, story - on it!

Reel, story - on it!

Comunicarea activă a presupus un plan de postări bine conturat. Respectarea acestuia a fost unul dintre punctele forte pe care ne-am bazat, dar și buffer-ul pentru postări urgente, inevitabile într-un domeniu mereu dinamic.

Proiecte in-house

decatoduba.ro

Decât o Dubă

O platformă mobilă retro pe care o poți adapta oricum, în funcție de eveniment, proiect sau situație. Fie că vrei un street food truck, un pupitru neconvențional, un pop-up bar chic sau orice altceva, închiriază și personalizează Decât o Dubă să îți reprezinte brand-ul cu stil.

Ai un proiect interesant?

office@grindesign.ro

Ai un proiect interesant?

Birou de creație specializat în comunicare digitală, dezvoltare de brand și community management.