FIDC Brașov

Un festival mișto

Un festival mișto

Festivalul Internațional de Dramaturgie Contemporană, adică primul nostru proiect cultural de anvergură. Un proiect în care nu a fost vorba despre companii, despre concurență sau despre Excel-uri complexe…

A fost vorba despre oameni, emoție și tradiție – și a mai fost despre crearea unui hook creativ, super ingenios lăsat la îndemâna iubitorilor de dramaturgie contemporană și de seri plăcute de toamnă petrecute în sala Teatrului Dramatic Brașov.

Este și va rămâne unul dintre proiectele de suflet în care toată echipa a adunat câteva nopți albe – de data aceasta nu pentru binele științei, ci pentru binele sufletului.

Client

Teatrul Sică Alexandrescu Brașov

Profil

Entertainment

Servicii

Identitate de eveniment, declinări online și offline

Ce ne-a plăcut să facem?

Ce ne-a plăcut să facem?

Am fost comisionați de către Teatrul Sică Alexandrescu Brașov pentru a crea o nouă identitate de eveniment - una care să ajungă cel puțin la fel de aproape la inima Brașovenilor, precum au fost obișnuiți.

Provocarea a venit în campania pre-event unde am reușit să personalizăm dubele de la Decât o Dubă și, cu ajutorul Primăriei Brașov, să le poziționăm în spațiul public pentru a crește vizibilitatea calendarului de evenimente.

Pe parcursul evenimentului, dar și după finalizarea acestuia, comunicarea a fost facută predominant pe social media - conținut foto și video, intervenții live și story-uri catchy.

Declinări

De la afișe outdoor, până la OOH, dar și aducerea în scenă a unui mod mai neconvențional de promovare - atașarea unor panouri outdoor pe dubele de la Decât o Dubă.

Digital

Elemente pregătite în special pentru comunicarea în social media - website-ul fiind administrat direct de către client.

Reel, story - on it!

Reel, story - on it!

Zile intense, toată echipa în acțiune - pe scurt, comunicare pre-lansare, comunicare de la fața locului pe parcursul evenimentului, dar și cea de după finalizarea acestuia.

Proiecte in-house

decatoduba.ro

Decât o Dubă

O platformă mobilă retro pe care o poți adapta oricum, în funcție de eveniment, proiect sau situație. Fie că vrei un street food truck, un pupitru neconvențional, un pop-up bar chic sau orice altceva, închiriază și personalizează Decât o Dubă să îți reprezinte brand-ul cu stil.

Ai un proiect interesant?

office@grindesign.ro

Ai un proiect interesant?

Birou de creație specializat în comunicare digitală, dezvoltare de brand și community management.