Hotel Radsor

Hotel din inima Transilvaniei

Hotel din inima Transilvaniei

Hotelul Radsor este opțiunea ideală de cazare din centrul României. Situat în orașul Râșnov din județul Brașov, este înconjurat de puncte turistice culturale importante precum Cetatea Râșnov, Piața Unirii sau Biserica Sfântul Nicolae. În apropiere se află și Castelul Bran sau Castelul lui Dracula, cea mai cunoscută atracție a Transilvaniei.

Ne propunem să fim mai mult decât un hotel din Râșnov; vrem să oferim experiențe de excepție la munte, în mijlocul naturii. Oferim un loc confortabil de cazare în Râșnov cu delicii culinare fine și multe surprize plăcute.

Client

Hotel Radsor

Business

Business

Servicii

Paletă cromatică, fonturi, moodboard, signalistică, stationery, building branding, webdesign, community management

Ce am făcut?

Ce am făcut?

Construcția brandului a început odată cu finalizarea clădirii fizice și pregătirea ei pentru a fi livrată.

Ce a presupus asta? Vizite pe șantier, înțelegerea mai bună a unor poziții de semnalizare, dimensionarea acestora și previzualizarea lor cromatică într-o clădire nouă, adaptată vizual unui oraș de munte.

Experiențele din inima Transilvaniei cu siguranță sunt mai bogate, odată ce le vei trece pragul.

Declinări

De la stationery design până la building branding, de la materiale de prezentare până la signalistică interioară - și să nu uităm de welcome kit-ul pe care fiecare vizitator îl primește la check-in.

Digital

Web design custom - prezentare simplă și la obiect, cu posibilitatea pre-rezervării online a camerei dorite, dar și cu promovarea restaurantului OTTO's, situat la parterul hotelului.

Reel, story - on it!

Reel, story - on it!

Comunicarea activă a presupus un plan de postări bine conturat. Respectarea acestuia a fost unul dintre punctele forte pe care ne-am bazat, dar și buffer-ul pentru postări urgente, inevitabile într-un domeniu mereu dinamic.

Proiecte in-house

decatoduba.ro

Decât o Dubă

O platformă mobilă retro pe care o poți adapta oricum, în funcție de eveniment, proiect sau situație. Fie că vrei un street food truck, un pupitru neconvențional, un pop-up bar chic sau orice altceva, închiriază și personalizează Decât o Dubă să îți reprezinte brand-ul cu stil.

Ai un proiect interesant?

office@grindesign.ro

Ai un proiect interesant?

Birou de creație specializat în comunicare digitală, dezvoltare de brand și community management.