Moto24

Ride. Conquer. Repeat.

Ride. Conquer. Repeat.

Nr. 1 în România pentru diversitate și prețuri la: Echipamente, Piese Moto & Accesorii Moto.

Moto24 înseamnă comunitatea entuziaștilor de adrenalină pe 2 sau 4 roți.

Client

Moto24

Profil

Moto

Servicii

Brand design, web design, campaign management, community management

Ce am făcut?

Ce am făcut?

În primul rând, nevoia imediată a fost marcată de a aduce brand-ul la un nivel vizual coerent, cât mai aerisit, dar și de a transmite mesajele în comunitate într-un mod cât mai simplu.

Mai apoi, crearea vizualurilor pentru campaniile principale - desigur, cu declinările aferente.

În final, community management-ul a fost și a rămas provocarea transmiterii acestui volum destul de mare de informații într-un mod coerent și recurent.

Declinări

Separarea target-ului s-a efectuat prin împărțirea în categorii cât mai clare a clientului Moto24. Unități, piese și echipamente, service.

Digital

Noul design web a venit ca un refresh al celui deja prezent, având un brief conturat în special pe delimitarea informației într-un mod cât mai clar pentru utilizator, dar și actualizarea acesteia în funcție cu momentul lansării.

Reel, story - on it!

Reel, story - on it!

Comunicarea activă a presupus un plan de postări bine conturat. Respectarea acestuia a fost unul dintre punctele forte pe care ne-am bazat, dar și buffer-ul pentru postări urgente, inevitabile într-un domeniu mereu dinamic.

Proiecte in-house

decatoduba.ro

Decât o Dubă

O platformă mobilă retro pe care o poți adapta oricum, în funcție de eveniment, proiect sau situație. Fie că vrei un street food truck, un pupitru neconvențional, un pop-up bar chic sau orice altceva, închiriază și personalizează Decât o Dubă să îți reprezinte brand-ul cu stil.

Ai un proiect interesant?

office@grindesign.ro

Ai un proiect interesant?

Birou de creație specializat în comunicare digitală, dezvoltare de brand și community management.