Schulte & Schmidt

Partenerul tău de încredere în servicii de turnare și prelucrare aluminiu

Partenerul tău de încredere în servicii de turnare și prelucrare aluminiu

Ceea ce a început ca o afacere de familie în Nuremberg, Germania, este acum o companie exportatoare în 30 de țări din întreaga lume.

Din 1948, de la înființarea sa, și până astăzi, Schulte & Schmidt a reușit să câștige aproape 70 de ani de experiență în industria turnării aliajelor. Pe măsură ce compania a crescut, iar piața s-a schimbat, Schulte & Schmidt s-a concentrat din ce în ce mai mult pe inovație.

Cincizeci și nouă de ani mai târziu, în 2007, la Brașov, se deschide Schulte & Schmidt România. Experiența înnăscută, câștigată prin desprinderea de compania-mamă din Germania, face din Schulte & Schimdt România un partener demn de încredere.

Client

Schulte & Schmidt

Profil

Business

Servicii

Cromatică, fonturi, moodboard, signalistică, stationery, manual de identitate, webdesign

Ce am făcut?

Ce am făcut?

Refresh vizual pe identitatea de brand deja existentă, aplicat mai departe în materiale printate, dar și pe noul website

Declinări

De la brand-uirea flotei auto până la pregătirea tuturor materialelor de prezentare și de corespondeță - toate folosind noua identitate și evident, toate conform noului manual de identitate.

Digital

Direcția de comunicare a fost conform brief-ului, conforme unui domeniu tehnic, fără prea multe brizbriz-uri. Totul s-a bazat pe o prezentare matură a unor produse și servicii care se alinează unor caracteristici tehnice mai degrabă.

Video de prezentare

Video de prezentare

Finalul acestui proiect l-a constat crearea unui video de prezentare pentru companie, urmărind tot procesul de producție pe care îl urmează piesele livrate de către client, dar și echipa de profesioniști care ghidează toate aceste operațiuni (fie ele și automatizate).

Proiecte in-house

decatoduba.ro

Decât o Dubă

O platformă mobilă retro pe care o poți adapta oricum, în funcție de eveniment, proiect sau situație. Fie că vrei un street food truck, un pupitru neconvențional, un pop-up bar chic sau orice altceva, închiriază și personalizează Decât o Dubă să îți reprezinte brand-ul cu stil.

Ai un proiect interesant?

office@grindesign.ro

Ai un proiect interesant?

Birou de creație specializat în comunicare digitală, dezvoltare de brand și community management.