Vacanțe Smart

Trăiește clipa. Călătorește SMART din nou!

Trăiește clipa. Călătorește SMART din nou!

Ce înseamnă Vacanțe Smart? Oferte noi în fiecare zi. Pentru orice buget. Fără comisioane adăugate. Hoteluri și oferte selecționate de consultanții noștri. Pentru ca tu să poți rezerva liniștit o vacanță "smart".

În 17 ani peste 60.000 de turiști mulțumiți!

Client

Vacanțe Smart

Profil

Travel

Servicii

Fonturi, moodboard, webdesign, community management

Ce am făcut?

Ce am făcut?

În primul rând un facelift vizual pentru campaniile în desfășurare, bazat mai degrabă pe mood-ul pe care fiecare destinație sau serviciu ți-l oferă, spre deosebire de poze cu destinația propriu-zisă.

Mai departe, am ales redesenarea completă a header-ului de pe website, incluzând aici și motorul de căutare al website-ului.

Reel, story - on it!

Reel, story - on it!

Comunicarea activă a presupus un plan de postări bine conturat. Respectarea acestuia a fost unul dintre punctele forte pe care ne-am bazat, dar și buffer-ul pentru postări urgente, inevitabile într-un domeniu mereu dinamic.

Proiecte in-house

decatoduba.ro

Decât o Dubă

O platformă mobilă retro pe care o poți adapta oricum, în funcție de eveniment, proiect sau situație. Fie că vrei un street food truck, un pupitru neconvențional, un pop-up bar chic sau orice altceva, închiriază și personalizează Decât o Dubă să îți reprezinte brand-ul cu stil.

Ai un proiect interesant?

office@grindesign.ro

Ai un proiect interesant?

Birou de creație specializat în comunicare digitală, dezvoltare de brand și community management.