Sweet Home

Ajutăm să avem grijă de mediu

Ajutăm să avem grijă de mediu

Stella Pack SA este unul dintre cei mai mari producători de saci de gunoi din Europa și distribuitori de agenți de curățenie nechimici și produse de igienă. În afară de Stella Pack SA, grupul mai include și Stella Pack Ukraine și Stella Pack România.

În fiecare lună, Stella Pack prelucrează peste 2.000 de tone de deșeuri de plastic, transformându-le în saci de gunoi care sunt comparabili din toate punctele de vedere cu produsele fabricate din materii prime virgine.

Client

Stella Pack

Profil

Business

Servicii

Packaging (foarte mult)

Ce am făcut?

Ce am făcut?

Brief-ul a venit pe definirea clară a design-ului de ambaj pentru produsele comercializate în România. Desigur, pe baza design-ului actual, cu siguranță era necesar un refresh consistent.

Pe baza naming-ului ales de către client, am dezvoltat o indentitate fluentă, o cromatică ușor de recunoscut, păstrând în același timp regulile manualului de identitate existent.

Ce a însemnat asta? Peste 80 de produse redesenate conform specificațiilor tehnice, toate livrate într-un deadline destul de scurt.

Declinări

De la saci de gunoi, la folii de aluminiu, bureți, mănuși de unică folosință sau alte produse de curățenie - multe dintre aceste produse fiind deja lansate pe piața din România sub forma noilor ambalaje.

Proiecte in-house

decatoduba.ro

Decât o Dubă

O platformă mobilă retro pe care o poți adapta oricum, în funcție de eveniment, proiect sau situație. Fie că vrei un street food truck, un pupitru neconvențional, un pop-up bar chic sau orice altceva, închiriază și personalizează Decât o Dubă să îți reprezinte brand-ul cu stil.

Ai un proiect interesant?

office@grindesign.ro

Ai un proiect interesant?

Birou de creație specializat în comunicare digitală, dezvoltare de brand și community management.