The Business Factory

Mai mult decât un spațiu de coworking - un spațiu în care crești

Mai mult decât un spațiu de coworking - un spațiu în care crești

Povestea noastră nu se limitează doar la o construcție modernă, într-o clădire modernă, în cel mai dezvoltat cartier al orașului. Noi, cei de la The Business Factory, formăm o comunitate de antreprenori care au decis că acesta este modul nostru de lucru. Atât intim, cât și open space, acest spațiu de coworking adună comunitatea pasionaților de libertate și profesionalism.

The Business Factory, parte din Coresi Business Campus

Coresi Business Campus beneficiază de o amplasare de avantajoasă care îmbină o panoramă deosebită și un cartier plin de viață, cu arhitectură contemporană și un mediu profesional agreabil.

Client

The Business Factory

Profil

Coworking

Servicii

webdesign, community management

Ce am făcut?

Ce am făcut?

În primul rând ne-am mutat biroul aici 🙂

Mai departe, am încercat să ducem mai departe pasiunea pentru frumos către comunitatea care este în căutarea unui loc de muncă mai neconvențional.

Ce a însemnat asta? Folosirea brand book-ului creat deja și adaptarea acestuia pe baza unor declinări pentru o imagine completă a unui spațiu de coworking cool.

Declinări

De la crearea kit-ului de welcome pentru fiecare nou coleg în coworking până la crearea unei aplicații de booking pentru sălile de conferințe - toate acestea fiind conform brief-ului primit, dar mai ales în strânsă legătură cu nevoia reală de la fața locului.

Digital

Un website fresh, ușor de parcurs și de identificat. Tagline-uri punchy, call to action-uri prezente acolo unde este nevoie și un set de imagini adecvate - all good!

Reel, story - on it!

Reel, story - on it!

Comunicarea activă a presupus un plan de postări bine conturat. Respectarea acestuia a fost unul dintre punctele forte pe care ne-am bazat, dar și buffer-ul pentru postări urgente, inevitabile într-un domeniu mereu dinamic.

Proiecte in-house

decatoduba.ro

Decât o Dubă

O platformă mobilă retro pe care o poți adapta oricum, în funcție de eveniment, proiect sau situație. Fie că vrei un street food truck, un pupitru neconvențional, un pop-up bar chic sau orice altceva, închiriază și personalizează Decât o Dubă să îți reprezinte brand-ul cu stil.

Ai un proiect interesant?

office@grindesign.ro

Ai un proiect interesant?

Birou de creație specializat în comunicare digitală, dezvoltare de brand și community management.