The Kronospan Foundation

Respect. Excelență. Integritate.

Respect. Excelență. Integritate.

Fundația Kronospan a fost înființată în 2011 de către producătorul mondial de panouri pe bază de lemn Kronospan. Misiunea, viziunea și valorile noastre sunt înrădăcinate în principiile de bază ale companiei, concentrându-se pe reinvestirea resurselor în comunitățile locale și pe promovarea dezvoltării durabile.

"MISIUNEA noastră este de a servi în mod activ oamenii și comunitățile în care Kronospan își desfășoară activitatea prin implicarea în proiecte care promovează dezvoltarea socială, economică și culturală. În acest sens, dorim să punem un accent deosebit pe ceea ce considerăm că sunt fundamentele morale ale unei societăți sănătoase - protecția și conservarea mediului nostru natural, precum și oferirea de oportunități educaționale necesare copiilor pentru a avea succes în viață."

Client

Fundația Kronospan

Profil

CSR

Servicii

Identitate de brand, campanii ale proiectelor în derulare și declinările aferente.

Ce am avut de făcut?

Ce am avut de făcut?

Orice comunicare eficientă începe cu crearea unui set de reguli de utilizare ale identității actuale.

Pentru ca aceasta să fie una în permanență conectată la prezent, în 2014 am fost solicitați să facem un refresh vizual atât pentru identitatea fundației, cât și pentru proiectele în derulare.

Noul logo îmbină fără efort latura CSR a companiei mamă, folosind în același timp culori care inspiră mai departe misiunea și valorile pe care fundația le inspiră mai departe.

Declinări

Peste 10 proiecte individuale s-au desfășurat de-a lungul anilor (unele dintrele ele fiind active și în prezent) - fiecare dintre acestea având mereu nevoie fie de materiale în suport print sau digital, dar mai mult decât atât, de traducerea acestora în majoritatea limbilor de circulație europeană.

Digital

Începând cu 2022, noul website al Fundației Kronospan este disponibil și îmbină cu succes atât proiectele în desfășurare, cât și partenerii fundației, sponsorii acesteia, dar și comunitatea formată de-a lungul timpului în mediile mai puțin favorizate.

Deschide-ți inima!

Deschide-ți inima!

Gala de caritate a Fundației Kronospan este un eveniment caritabil cu recurență anuală care susține în mod activ cauze din domenii educaționale sau de sănătate din comunitate. Ediția 2022 a adus culoare pentru 2 școli, ambele fiind în nevoie de o recondiționare totală a sălilor de clasă și a mobilierului aferent.

Proiecte in-house

decatoduba.ro

Decât o Dubă

O platformă mobilă retro pe care o poți adapta oricum, în funcție de eveniment, proiect sau situație. Fie că vrei un street food truck, un pupitru neconvențional, un pop-up bar chic sau orice altceva, închiriază și personalizează Decât o Dubă să îți reprezinte brand-ul cu stil.

Ai un proiect interesant?

office@grindesign.ro

Ai un proiect interesant?

Birou de creație specializat în comunicare digitală, dezvoltare de brand și community management.