Timuș Dent

Îngrijire dentară pentru întreaga familie

Îngrijire dentară pentru întreaga familie

Facem tot posibilul să construim o relație durabilă cu pacienții noștri și ne dorim ca aceștia să se simtă confortabil în clinica noastră. Doar așa se vor bucura de o sănătate orală mai bună pe tot parcursul vieții. Venim în întâmpinarea necesităților pacienților noștri cu o gamă cuprinzătoare de servicii stomatologice, inclusiv stomatologie generală, implantologie orală, estetică dentară și chirurgie dento-alveolară.

Echipa Timuș Dent este alcătuită din profesioniști de încredere care se pot ocupa chiar și de cazuri stomatologice mai complicate.

Misiunea noastră este să oferim tratamente stomatologice de durată și să îmbunătățim sănătatea orală a pacienților noștri. Ne propunem întotdeauna să oferim opțiuni de tratament în funcție de dorințele și nevoile pacienților noștri.

Client

Timuș Dent

Profil

Business

Servicii

Logo, paletă cromatică, fonturi, moodboard, signalistică, stationery, building branding, community management

Ce am făcut?

Ce am făcut?

Tot din gama proiecte dragi unde comunicarea către comunitate este asemeni unui "program artistic".

Ce a însemnat asta? Începând cu revitalizarea logo-ului pe care acesta îl folosea, dar și evident, adaptarea tuturor materialelor offline conform noii identități vizuale.

Ah da, și să nu uităm de campaniile smart pe care le-am pus în mișcare de-a lungul comunicării în social media.

Declinări

Vizualuri catchy, comunicare degajată într-un domeniu care de cele mai multe ori stârnește descurajare sau temere.

Digital

Template-uri pentru cele mai uzuale materiale folosite în cabinet (de la planuri de tratament până la plicurile efective pe care clientul le primește în urma unei oferte sau a unor documente personale livrate).

Reel, story - on it!

Reel, story - on it!

Comunicarea activă a presupus un plan de postări bine conturat. Respectarea acestuia a fost unul dintre punctele forte pe care ne-am bazat, dar și buffer-ul pentru postări urgente, inevitabile într-un domeniu mereu dinamic.

Proiecte in-house

decatoduba.ro

Decât o Dubă

O platformă mobilă retro pe care o poți adapta oricum, în funcție de eveniment, proiect sau situație. Fie că vrei un street food truck, un pupitru neconvențional, un pop-up bar chic sau orice altceva, închiriază și personalizează Decât o Dubă să îți reprezinte brand-ul cu stil.

Ai un proiect interesant?

office@grindesign.ro

Ai un proiect interesant?

Birou de creație specializat în comunicare digitală, dezvoltare de brand și community management.