Spațiu colaborativ în Brașov

Spațiu de coworking creat din pasiune pentru antreprenorii creativi.

Spațiu de coworking creat din pasiune pentru antreprenorii creativi.

Varsity - Coworking Honoris Causa este noul coworking din inima orașului. Acesta nu doar că vine în urma unei nevoi a comunității pentru un alt mod colaborativ, ci o și pune în practică în cele 2 clădiri deja inaugurate.

Spiritul Varsity înseamnă dezvoltarea unei echipe într-un format diferit de birou, neconstrâns de rutina unui 9-to-5 deja erodat.

Reușita proiectului a constat în păstrarea esenței acestuia, dar și a scopului pentru care a fost lansat. Ce a urmat? Totul, începând cu naming și finalizând cu community management.

Client

Varsity

Profil

Coworking

Servicii

Naming, paletă cromatică, fonturi, moodboard, signalistică, stationery, building branding, webdesign, community management

Care-i treaba cu honoris?

Care-i treaba cu honoris?

Doctor honoris causa (doctor datorită meritelor), prescurtat dr.h.c., este un titlu onorific, acordat unor persoane eminente de către o universitate, o instituție de înalte studii sau de o organizație care le grupează pe cele două.

Acest titlu se acordă în special persoanelor care s-au distins în anumite domenii profesionale, sociale sau politice și nu are legătură cu educația urmată de cel care primește un astfel de doctorat.

Ei bine, la Varsity ai rețeta ideală a unui spațiu colaborativ care înglobează domenii diferite, oameni diferiți, totul într-o singură comunitate.

Declinări

Am conceput un stil vizual aerisit, catchy și foarte concis. Reprezentarea diferitelor tipuri de conținut s-a definit pentru alegerea unei cromatici calde, a unui font versatil și a unor fotografii care reflectă mai mult stilul de viață, decât informații tehnice. Astfel, avem portocaliu ca și culoare principală a mărcii și culori pentru fiecare tip de serviciu în parte. Pe baza acestui sistem, am trecut mai departe la aplicarea regulilor de identitate.

Digital

Deși componenta offline predomină în special în comunicarea internă și cea cu partenerii, focusul rămâne pe digital unde am livrat website-ul și continuăm prin comunicarea pe social media.

Reel, story - on it!

Reel, story - on it!

În cele din urmă, am aplicat fiecare aspect al noii lor identități vizuale în conținutul social media. Comunicarea a fost planificată bazându-se predominant pe short videos (mood, facilități, comunitate), dar și pe o recurență informativă, dar nu obositoare.

Proiecte in-house

decatoduba.ro

Decât o Dubă

O platformă mobilă retro pe care o poți adapta oricum, în funcție de eveniment, proiect sau situație. Fie că vrei un street food truck, un pupitru neconvențional, un pop-up bar chic sau orice altceva, închiriază și personalizează Decât o Dubă să îți reprezinte brand-ul cu stil.

Ai un proiect interesant?

office@grindesign.ro

Ai un proiect interesant?

Birou de creație specializat în comunicare digitală, dezvoltare de brand și community management.