Cofetăria Zoomserie

O cofetărie cu drag

O cofetărie cu drag

Zoomserie se concentrează pe furnizarea unei varietăți largi de deserturi, gustări, înghețate artizanale și prăjituri de înaltă calitate, toate preparate din cele mai bune ingrediente mediteraneene, pentru a obține cele mai bune rezultate dintr-un lanț de aprovizionare ecologică locală și pentru a oferi un gust memorabil pentru toți.

Linia noastră de producție se extinde la peste 550 de deserturi diferite, completând gama cu înghețată, prăjituri și plăcinte filo, plus gustări artizanale mediteraneene și internaționale care pot satisface cele mai exigente nevoi ale pieței alimentare.

În același timp, acestea oferă o experiență gastronomică accesibilă, combinată cu o apropiere fără precedent de tradiția alimentară grecească, care exploatează ingrediente de înaltă calitate cultivate organic, folosind practici agricole durabile.

Client

Cofetăria Zoomserie

Profil

Business

Servicii

Paletă cromatică, fonturi, moodboard, signalistică, stationery, building branding, webdesign, community management

Ce am făcut?

Ce am făcut?

Începând cu 2015, toate proiectele noastre au fost într-o continuă dezvoltare, atât pentru declinările în offline, cât și cele în digital.

De la cutii de torturi, la ambalaje produs, etichete produs sau alte campanii pe care client-ul le-a susținut, până la fotografii de produs sau video-uri de prezentare.

Reel, story - on it!

Reel, story - on it!

Comunicarea activă a presupus un plan de postări bine conturat. Respectarea acestuia a fost unul dintre punctele forte pe care ne-am bazat, dar și buffer-ul pentru postări urgente, inevitabile într-un domeniu mereu dinamic.

Proiecte in-house

decatoduba.ro

Decât o Dubă

O platformă mobilă retro pe care o poți adapta oricum, în funcție de eveniment, proiect sau situație. Fie că vrei un street food truck, un pupitru neconvențional, un pop-up bar chic sau orice altceva, închiriază și personalizează Decât o Dubă să îți reprezinte brand-ul cu stil.

Ai un proiect interesant?

office@grindesign.ro

Ai un proiect interesant?

Birou de creație specializat în comunicare digitală, dezvoltare de brand și community management.