fbpx

Contact

Strada Tomis nr. 49
Brașov,
Romania

office@
+40 747 222 599

  Immochan România

  1. Brief

  Analizăm cerințele și îți trimitem oferta pentru noul proiect.

  2. Dezvoltare

  Ne mutăm atenția pe research și gândim strategia de comunicare.

  3. Design

  Punem planul în aplicare într-o formă vizuală digitală sau print.

  4. Implementare

  Pregătim livrabilele astfel încât proiectul să fie lansat.

  Ceetrus Romania

  Colaborarea cu Ceetrus România a debutat cu anul 2015 când am organizat campaniile de teaser pentru cea mai nouă destinație de shopping și distracție, Coresi Shopping Resort. În această perioadă agenția noastră a fost liantul dintre centrul comercial și comunitatea brașoveană. Activările în cadrul evenimentelor “Săptămânia Comediei”, “Festivalul de Dramaturgie Contemporană”, “Dracula FIlm Festival” și “Stand Up Fest” au fost doar câteva dintre locurile în care Grin a stabilit primele interacțiuni cu comunitatea locală.

   

  A urmat apoi gestionarea evenimentelor post-inaugurale din anul 2016, când ne-am transformat în agenție in-house pentru toate evenimentele premergătoare deschiderii centrului comercial.

   

  Anul 2017 am ridicat ștacheta aducând un aer nou campaniilor de comunicare ale tuturor centrelor comericale Ceetrus din țară (23 de centre) prin key visual-uri, declinări online și offline, web design, social media management, community management, în același timp continuand gestionarea evenimentelor din locație.

   

  În momentul de față dezvoltăm comunicarea pe rețelele de socializare a mai multor centre comerciale din țară, printre care și Coresi Shopping Resort din Brașov.

  Client: Immochan

  Servicii: campaign, community & events management, key visuals, web design, social media

  An: 2015

  Website: ceetrus.ro

  #ceetrus #centrulcomercialauchan #aushopping

  A fost o adevărată plăcere să livrăm vizualurile campaniilor de comunicare ale Immochan România, în special pentru proiectul nostru de suflet – Coresi Shopping Resort.