fbpx

Contact

Turnului nr. 5,
The Business Factory,
Brașov

office@
+40 747 222 599

  Coresi
  Shopping
  Resort

  1. Brief

  Analizăm cerințele și îți trimitem oferta pentru noul proiect.

  2. Dezvoltare

  Ne mutăm atenția pe research și gândim strategia de comunicare.

  3. Design

  Punem planul în aplicare într-o formă vizuală digitală sau print.

  4. Implementare

  Pregătim livrabilele astfel încât proiectul să fie lansat.

  Coresi Shopping Resort

  Noua identitate online a Coresi Shopping Resort a fost lansată pe 25 iunie 2020. Aceasta vine la pachet cu un refresh vizual, punându-se accentul pe un tip de display mai aerist, dar în același timp funcțional.

  Design-ul în sine este unul simplu, fresh, cu o cromatică specifică brand-ului (galben, portocaliu, verde, fuxia și magenta) astfel încât userii să perceapă această transformare ca fiind una naturală și nu una forțată.

  Radio-ul live, video livestream-ul, harta interactivă și adaptarea întregului website pentru device-urie mai mici sunt doar câteva dintre îmbunătățirile aduse acestui refresh.

  Centrul a fost deschis în martie 2015, în cadrul unui weekend plin de evenimente dedicate locuitorilor din Brașov și regiune. Coresi Shopping Resort este suma unui design arhitectural inovator, inspirat din viaţa Braşovului, cu şi pentru comunitate.

  Coresi este despre oameni, despre bucuria de a fi împreună și despre pasiunile care ne unesc. De peste de 5 ani construim zi de zi momente fantastice și creăm amintiri și experiențe memorabile împreună cu toți cei care ne calcă pragul.

  Acest proiect reprezintă o promisiune îndeplinită față de brașoveni. În 2015 ne asumam realizarea celui mai mare proiect de regenerare urbană din România. Dar dincolo de cifre și promisiunea unui spațiu comercial pentru toți, Coresi este despre pasiune și oameni.

  Client: Ceetrus România

  Servicii: webdesign, coding, sorcery

  An: 2020

  Website: coresibrasov.ro