fbpx

Contact

Strada Tomis nr. 49
Brașov,
Romania

office@
+40 747 222 599

Decât o Dubă

1. Brief

Analizăm cerințele și îți trimitem oferta pentru noul proiect.

2. Dezvoltare

Ne mutăm atenția pe research și gândim strategia de comunicare.

3. Design

Punem planul în aplicare într-o formă vizuală digitală sau print.

4. Implementare

Pregătim livrabilele astfel încât proiectul să fie lansat.

Decât o Dubă – Ai un proiect interesant, dă-ne de veste!

„Decât o dubă“ a fost lansat pentru a încuraja creativitatea prin punerea la dispoziție, momentan, a 5 dube retro care pot fi închiriate pentru evenimente, party-uri, mici afaceri, sau chiar pentru filmări de reclame și nu numai. Proiectul a fost dezvoltat ca un side project pentru agenția noastră din dorința de a ieși mai mult din birou, ocazie cu care să cunoaștem mai bine brand-urile (create de noi și nu numai), acolo unde ele activează. Asta a însemnat găsirea unei platforme creative, dar și un mod ingenios și modern de comunicare cu brand-urile.

Citroen HY, adică marca și modelul Decât o Dubă, a însemnat de mult o pasiune pe care am pus-o în practică, începând cu duba portocalie.

 

 

Fiind un proiect al casei, am creat, implementat și în continuare menținem toate elementele care fac vizibil un brand. Începând de la definirea acestuia și anume crearea de identitate, am continuat la implementarea website-ului, promovarea prin canalele de social media, key visuals, management de campanii, stationery , etc.

Client: Decât o Dubă

Servicii: Branding, Art Direction, Design, Web Design, Stationery, Campaign management, Key Visuals

An: 2018

Website: decatoduba.ro

Decât o Dubã e orice vrei tu sã fie – o platformã mobilã retro pe care o poți adapta oricum.

4 dube pregătite pentru următoarele tale evenimente, atât indoor, cât și outdoor! Cea de a 5-a dubă este în proces de restaurare.