Contact

Strada Tomis nr. 49
Brașov,
Romania

office@
+40 747 222 599

Kronospan Foundation

1. Brief

Analizăm cerințele și îți trimitem oferta pentru noul proiect.

2. Dezvoltare

Ne mutăm atenția pe research și gândim strategia de comunicare.

3. Design

Punem planul în aplicare într-o formă vizuală digitală sau print.

4. Implementare

Pregătim livrabilele astfel încât proiectul să fie lansat.

Kronospan Foundation – Respect. Excelență. Integritate

Fundația Kronospan a fost fondată în anul 2011 de către producătorul mondial care activează în industria prelucrării lemnului, cu scopul de a se angaja în proiecte care promovează dezvoltarea socială, economică și culturală, punând un accent deosebit pe fundamentele morale ale unei societăți sănătoase. Misiunea, viziunea și valorile fundației se bazează pe principiile de bază ale companiei Kronospan, concentrându-se pe reinvestirea resurselor în comunitățile locale și promovarea dezvoltării durabile.

 

Fundația Kronospan a trecut prin întregul proces de rebranding, începând de la redesign-ul logo-ului, până realizarea website-ului și cărților de vizită.

 

Unul dintre proiectele sociale care ne-a atins sufletul a fost programul de școlarizare Kronospan Scholarship, prin care, împreună cu Universitatea Babson din Statele Unite, Kronospan a lansat o bursă completă pentru patru ani în domeniul științelor. De la materialele necesare pentru promovarea offline, până la declinările pentru promovarea prin intermediul social media, proiectul a reprezentat o provocare interesantă, care ne-a dezvoltat creativitatea.

Client: Kronospan Foundation

Servicii: Rebranding, Web Design, Stationery

An: 2012

#kronospanfoundation

Respect. Excelență. Integritate