Contact

Strada Tomis nr. 49
Brașov,
Romania

office@
+40 747 222 599

Schulte & Schmidt

1. Brief

Analizăm cerințele și îți trimitem oferta pentru noul proiect.

2. Dezvoltare

Ne mutăm atenția pe research și gândim strategia de comunicare.

3. Design

Punem planul în aplicare într-o formă vizuală digitală sau print.

4. Implementare

Pregătim livrabilele astfel încât proiectul să fie lansat.

Schulte & Schmidt Brașov

Schulte & Schmidt este încă una dintre mărcile pe care le-am personalizat în decursul anului 2018. Am construit linia de bază a identității, creând o comunicare simplă în primul rând pentru ca website-ul să întruchipeze statutul corporativ al brandului. Pentru a susține eminența experienței lor extinse în industrie, am adăugat o notă curată design-ului logo-ului.

Ca parte a managementului de brand oferit pentru Schulte & Schmidt, am avansat către materialele offline. În acest sens, echipa noastră a proiectat totul, de la cărți de vizită, foi cu antet, până la broșuri, flyere, cataloage și multe altele. Principiile directoare ale companiei – performanță, profesionalism, pasiune, transparență și excelență – sunt adânc înrădăcinate în tot conținutul vizual livrat.

Client: Schulte & Schmidt

Servicii: Identity management, webdesign

An: 2018

#schulteandschmidt    #shulteschmidt

Cu o experiență cumulată de peste 70 de ani în industria turnării aliajelor și a prelucrării aluminiului, cu operațiuni la nivel european și cu exporturi în peste treizeci de țări la nivel mondial, Schulte & Schmidt a demonstrat partenerilor săi că este o companie de încredere, cu o filosofie orientată spre performanță.